gullsmed helga

Håndlaget smykker (Jewellery, art)

20 års Jubileum for mine strikkesmykker!

Leave a comment

Enda litt videre i strikkehistorien…..

Når en utforsker nye teknikker så blir det en del prøving og feiling underveis. Så etter mye forskning i strikketeknikken ble det en del prøvekluter i sølv jeg satt igjen med, dette måtte jeg jo bruke til noe. Smykker egnet de ikke seg til, så jeg måtte finne et annet media. Det var her min billedkarriere startet. Laget små bilder i begynnelsen, fikk bestillinger fra venner og kjente, og i 1997 la jeg om bedriften til verksted-galleri og hadde min første utstilling med både smykker og bilder.

Fortsettelse følger….vent å se

DSCN0403

DSCN0297

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s