gullsmed helga

Håndlaget smykker (Jewellery, art)

20 års Jubileum for mine strikkesmykker!

Leave a comment

Strikkehistorien fortsetter…. Etter noen år med drift av verkstedgalleriet, utstilling på Skudefestivalen og Etnemarknaden, ble jeg invitert som hovedutstiller på Gamle slakthusets årlige utstilling. Denne gang var tittelen ”Blått til lyst” plakat001 Året før ble jeg isjas-operert, men slet fortsatt med sterke smerter og i perioder måtte jeg holde sengen, så jeg lå i sengen å strikket objekter til utstillingen. Som dere ser på resultatet så lå jeg en stund, og det endte med nok en operason, men først etter utstillingen. julemarked-2014019 Med meg på utstillingen hadde jeg 4 objekter, det var tre kondomer i strikket sølv….. Den ene var i helt glattstrikk og oxydert, en var i lyst glattstrikk med sølvsylindere og den siste var i oxydert glattstrikk med stålbolter. Tittelen på kondomene var  “Mot fri flyt” ….. Utstilling-slakthuset006 …og  blomster i strikket oxydert sølv,  som jeg satt sammen til en blomsteroppsats og  støpte ned i en metallskål. Bilder i strikket sølv og oljemaling i forskjellige variasjoner, blandt annet “Bien og blomsten”, pluss noen smykker i strikket sølv. Utstilling-slakthuset007 Utstilling-slakthuset005

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s