gullsmed helga

Håndlaget smykker (Jewellery, art)

“Bind meg ein blomsterkrans”

Leave a comment

“HuldråMi”

Nå holder jeg på å designe en helt ny smykkeserie og vil dele litt av ”HuldråMi ” med dere. Se for dere en nett dame på sterke bein gjennom skogen, hvor kvister, blader og mosedotter spretter rundt henne. Nei, det er ikke meg å mine giktbein dere ser, men ”HuldråMi ” og hennes spennende funn jeg vil vise dere.

En av de første HuldråMi møter på veien sin er løvetannen.

Den er en av de første som kommer opp av jorden om våren, og med sin flotte gule farge lyser den som solen, godt opp i landskapet. En kan vel godt si at den er både elsket å hatet.

Som barn husker jeg godt at vi bandt kranser av løvetann til håret, til min mors fortvilelse, for ut av de hule stilkene kom der noe klissete som festet seg godt i håret, å at vi holdt en av de store gule blomsterhodene under haken så hele ansiktet lyste opp. Dette er minner fra det rene gode stedet, langt inni hjerte, som gjør en varm og glad til sinns.

Bladene har alltid fasinert meg, bladflikene eller taggene ligner på rovdyrtenner, så derfor blir løvetannen den første i den nye serien HuldråMi. Må jo ha med den flotte gule fargen på selve blomsten, så derfor binner jeg en blomsterkrans av gule howlite steiner og sølv til armen som det aller første smykke i serien “HuldråMi”. ”Bind meg en blomsterkrans

HuldraMi-bind meg en blomsterkrans

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s