gullsmed helga

Håndlaget smykker (Jewellery, art)

Hverdagslivet til smeden.

Leave a comment

Hverdagslivet til smeden har forandret seg etter vi har fått en liten valp i huset, men heldigvis bare til det positive. Det er travelt med småbarn på fulltid nå når vi er oppi den alderen vi nå er i, men for en glede. Min mann er ikke vandt med å ha hunder, han er mer en kattemann, og det har vi også, men jeg er vandt med å ha hunder fra jeg var liten jente, å helst to om gangen, og bare store hunder på 45-70 kilo. Nå har vi en liten på 650 gram som jeg holder på å trene opp til å bli en god turkamerat og  godt selskap for små og store i familien. Når morgenturen er unnagjort får jeg meg noen timer på smykkeverkstedet i fred å ro, da sover lille Ozzy på plassen sin inne på verkstedet.

Everyday life to gold smith have changed after we have got little puppy in the house. But fortunately only to the positive. Is busy with young “children” full time when we are in our age, but what a delight. My husband is not used to having dogs, he’s more a cat man and we also have cat, but I’m used to having dogs since I was a little girl. And 2 dogs at the time and only big dog on 45-70 kilos. And now we have a little puppy at 650 grams which I try the exercise him to be a good tour mate and good company for adults and children in the family. When morning tour is over I get a few hours on jewelery workshop in peace and quiet, then little Ozzy is sleeping little at his workshop space.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s