gullsmed helga

Håndlaget smykker (Jewellery, art)

Produksjon

Leave a comment

Når jeg designer å lager mine egne smykker tar det noe tid før jeg kommer i mål og dere får se et ferdig produkt. Dette er hva vi kaller produksjonstid, å det kan variere veldig fra design til design. Noe tar meg mange måneder, ja kanskje opp til flere år før jeg er fornøyd med produktet jeg legger ut til salg, å noe kommer bare plutselig når jeg faktisk holder på med noe annet, en er i en slags kreativ flyt. Å det er mange faktorer som spiller inn på mine kriterier.  Det  skal det være anvendelig , godt håndverk og kunne tåle bruk, det skal kunne holde seg moderne designmessig, noe av mitt design er over 20 år gamle og selges den dag i dag. Løvetann låsen i serie “HuldråMi  kom til meg i en kreativ flyt- priode, og er blitt godt tatt imot fra dere kunder, noe jeg er veldig glad for. Med nesten all min design hører det små deler til som skal lages, så i dag er det den store øsken dagen (et øsken er en liten ring) Du ser dem som hemper, kjeder, ledd og de er i alle størrelser og tykkelser. Første trekker jeg sølvtråden ned til den tykkelsen jeg vil ha, og deretter rigler jeg den opp bildet under)  på en stålstang i den tykkelsen jeg vil ha, så sager jeg opp rigelen til øsken. Tålmodighets arbeid og tar veldig på fingrene kan jeg love dere.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s