gullsmed helga

Håndlaget smykker (Jewellery, art)

HuldråMi

Leave a comment

”HuldråMi” eller hekså mi som jeg har kaldt henne i mange år, er en person som er på et godt sted inni hjerte mitt, å som jeg drar frem med ugjevne mellomrom fordi hun gjør meg godt. I tider som når mennesker forsvinner eller svikter en, gjør det det godt å dra frem ”HuldråMi” fra det rene gode stedet, langt inni hjerte, som gjør en varm og glad til sinns.

Nå holder jeg på å designe en helt ny smykkeserie og vil dele litt av ”HuldråMi ” med dere. Se for dere en nett dame på sterke bein gjennom skogen, hvor kvister, blader og mosedotter spretter rundt henne. Nei, det er ikke meg å mine giktbein dere ser, men ”HuldråMi ” og hennes spennende funn jeg vil vise dere.

“HuldråMi” er et felles konsept av forhåpentlig mange forskjellige design, det de har til felles er tilknytting til skog og mark. “Løvetann” var den første ut og er i stadig utvikling. Den neste “HuldråMi” kommer til på sin ferd gjennom skogen er “Rognebær”, å spesielt på denne tiden av året er de bare vakre der de henger, røde og orange mot de svarte grenene, dette vil jeg prøve å fange inn i et smykker i oxydert sølv og  ekte steiner. Fremdeles er det bare utprøving jeg viser dere her, men gleder meg til fortsettelsen.

459588a8-0d42-4b26-8291-16678849276f

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s