gullsmed helga

Håndlaget smykker (Jewellery, art)

Nytt år, nye muligheter!

Leave a comment

Nytt år og nye muligheter. Etter tre brudd i hånden i sommer strever jeg fortsatt med førligheten, så rehabiliteringen fortsetter. Det er heldigvis venstre hånd, men som smed behøver jeg begge hendene for å jobbe på verksted. Øver og øver, og det kommer seg litt etter litt, det er håp i hengande snøre, sies det. Derfor holder jeg Smykkerommet stengt ut januar mens jeg trener, vasker og rydder på verkstedet. Har funnet en god del varer som blandt annet bunadsølv og smykker fra den gang jag hadde butikk i Haugesund sentrum. Så det kan vel passe med et salg i slutten av måneden, å når en blir 60 neste måned så kan det vel passe med -60% på endel utvalgte varer. Når det blir, kommer jeg tilbake til. Ha en flott vinterhelg.

Hilsen smeden.

sc00028363

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s