gullsmed helga

Håndlaget smykker (Jewellery, art)

Smeden

Leave a comment

Den daglige kampen om å komme tilbake til verkstedbenken etter å ha brukket hånden flere steder nå i sommer fortsetter. Rehabiliteringen er i full gang, men tar noe lengre tid enn jeg trodde. Sitter å øver meg på småting på verkstedet, men noen nye smykker blir det ikke helt. Så Julesesongen er redd for kommer med de smykkene jeg har på lager. Under Galleri her på siden finner du oversikt over hva jeg lager, noe har jeg og andre ting er utsolgt for tiden, så ta kontakt om du lurer på noe.  Kommer til å ha Smykkerommet åpent  hver onsdag 13-16 nå før jul og passer ikke tiden så ta kontakt, så kan vi avtale tid.

Hilsen Smeden

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s