gullsmed helga

Håndlaget smykker (Jewellery, art)

Jul i Smykkerommet

Leave a comment

Nå nærmer det seg åpningen av Jul i Smykkerommet og smeden hiver seg rundt med de krefter som hånden har til rådighet, og kanskje litt til. I dag var det første gang jeg satt ved verkstedbenken å jobbet, loddet mine første selvlaget øsken på flere måneder. I går klarte jeg å rigle opp, og sage ut øsken….hipp hurra, det går fremover endelig med hånden.

Uten disse øsken (små ringer) kan jeg ikke montere flere polymer armbånd. Polymerclay er en smykkeleire jeg bruker til å lage mine fargerike armbånd.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s