gullsmed helga

Håndlaget smykker (Jewellery, art)

Smeden

Leave a comment

Den daglige kampen om å komme tilbake til verkstedbenken etter flere brudd i hånden fortsetter, å det er vel i “krise” situasjoner en graver dypest i seg selv å finner  andre utveier. Et av mine verste mareritt gjennom over 40 år som gullsmed har skjedd,  jeg kan  ikke sitte å lage smykker for tiden, men som håndverker kan jeg ikke bare sitte her å gjøre ingenting, så noe må jeg jo gjøre på, kan ikke gå tur hele dagen heller. Strikketeknikken med søltråd har vært med i rehabiliteringen av hånden, så nå har jeg litt teken på det igjen, å hva er vel mer nærliggende enn å ta opp igjen noe jeg gjorde på tidlig 90-tallet, nemlig å lage billedkunt av håndstrikket sølv-tråd og oljemaling.

Billedkunst-1007

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s