gullsmed helga

Håndlaget smykker (Jewellery, art)

Loggbok

Leave a comment

Dette med å ajourføre loggboken er veldig viktig for meg. Ikke bare ligger det en veldig lang historie i boken som begynner å nærme seg 40 år, men her har jeg selve oppskriften på alt jeg har laget oppigjennom årene, dokumentert med bilder eller tegninger og tekst. Tidligere tegnet jeg mer nøyaktig med fargelegging og skyggelegging, nå i den digitale verden blir det mer bare skisser og deretter printe ut foto av det ferdige produktet. Som 2. generasjon gullsmedmester er jeg så heldig å ha min fars loggbok også, Gullsmed Olav Markhus, mange av dere kjenner sikkert dette navnet og butikken han hadde i Haraldsgaten, og som jeg overtok etter ham. Så i dette fine høstværet sitter jeg å ajorfører min loggbok, mens lille Ozzy ligger ved mine føtter å sover. Ha en fantastisk dag alle sammen. Helga

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s